Уряд Литви профінансує переоснащення школи в Авдіївці

Уряд Литви профінансує переоснащення школи в Авдіївці

Фото
Укрінформ
Уряд Литви профінансує частину робіт на реконструкції школи №2 у прифронтовому місті Авдіївка на Донеччині.

Про це повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької ОДА.

«Уряд Литви профінансує реконструкцію школи в Авдіївці... Уряд Литви готовий профінансувати свою частину робіт на 1 млн євро», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українська діаспора долучилася до збору коштів на унікальну операцію пораненому десантнику

Зазначено, що 23 липня голова Донецької ОДА Павло Кириленко, делегація Литовської Республіки та представники Української спілки промисловців та підприємців оглянули стан ремонтних робіт в школі №2 в Авдіївці. Під час візиту визначили основні проблемні питання, обговорили можливі терміни та етапи виконання відновлювальних робіт. Під час спільної наради визначили стан та перспективи виконання фасадних і внутрішніх робіт та узгодили план-графік виконання робіт.

Литовська сторона візьме на себе зобов'язання щодо закупівлі та монтажу обладнання для навчального процесу, харчоблоку і будівництву спортивного майданчика.

Читайте також: Нацрада продовжила "АрміїFM" ліцензію на мовлення у Лисичанську та Авдіївці

Замовником проекту з капітального ремонту та переоснащення школи є департамент капітального будівництва Донецької ОДА, загальна вартість проекту - понад 63 млн грн.

Директор Департаменту розвитку співпраці Міністерства закордонних справ Литви Віолета Мотулайтє заявила, що уряд Литви готовий профінансувати свою частину робіт на 1 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-