Смертельна ДТП на Львівщині: мікроавтобус в'їхав у зупинку

Смертельна ДТП на Львівщині: мікроавтобус в'їхав у зупинку

Укрінформ
Поліцейські розслідують обставини автонаїзду на жінку та двох її доньок на зупинці у селі Козьова Сколівського району.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

"Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 21 липня, близько 6.50 на автодорозі Київ – Чоп у селі Козьова, Сколівського району", - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Renault Trafic, 19-річний мешканець Сколівського району, виїхав за межі проїзної частини дороги на зупинку та скоїв наїзд на жінку та двох дітей. Після цього автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

Читайте також: На Тернопільщині два Renault не поділили трасу: 8 постраждалих, серед них - діти

"42-річну мешканку Сколівського району та двох її доньок віком 12 та 14 років із тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Не зважаючи на зусилля медиків, жінка померла, діагнози дітей уточнюються", - зазначили у поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-