У будинку на Рівненщині, де від вибуху загинули діти, знайшли міни та авіабомби

У будинку на Рівненщині, де від вибуху загинули діти, знайшли міни та авіабомби

Фото
Укрінформ
У Рівненській області вилучили понад тисячу вибухонебезпечних предметів на території домоволодіння, де напередодні від вибуху загинули двоє дітей.

Про це повідомляє Національна поліція на своїй сторінці у Facebook.

“Понад тисячу вибухонебезпечних предметів вилучили у господарстві, де вчора від вибуху загинули діти”, - йдеться в повідомленні.

Так, за результатами огляду господарства 59-річного дідуся загиблих поліцейські вилучили 1149 одиниць вибухових предметів, а саме: 31 мінометну міну, 76 артилерійських снарядів, 13 авіаційних бомб, 5 гранат та 1024 інших вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: На Рівненщині внаслідок вибуху загинули двоє дітей

Чоловікові вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб), ч. 1 ст.263 (незаконне поводження з вибуховим речовинами та боєприпасами) та ч.1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин та вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України.

У будинку на Рівненщині знайшли міни та бомби / Фото: Пресслужба Нацполіції

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 13 липня, у селищі Смига Дубенського району від вибуху загинули 11-річна дівчинка та 13-річний хлопчик. Діти відкрили у літній кухні металевий сейф, в якому знайшли коробку. Коли хлопчик відкрив її, стався вибух. Як з'ясувалося, в коробці був вбудований вибуховий пристрій.

За даними поліції, чоловік, у домоволодінні якого стався вибух, вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю, вибуховими речовинами або боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-