На Закарпатті проходить благодійний забіг під патронатом дружини президента Угорщини

На Закарпатті проходить благодійний забіг під патронатом дружини президента Угорщини

Фото
Укрінформ
На Закарпатті проходить благодійний забіг під патронатом дружини президента Угорщини Аніти Герцег. Його учасники подолають 500 кілометрів з Верецького перевалу до Будапешта.

Мета акції — збір коштів на користь Центру медико-соціальної реабілітації ім. св.Михайла в Ратівцях, повідомила кореспондентові Укрінформу Ангела Гуї, каритативний посол-бігун.

“Щорічний благодійний забіг завдовжки 500 км, який проводиться під патронатом дружини президента Угорщини пані Аніти Герцег, стартував учора, в п'ятницю, на Верецькому перевалі. Його метою є привернення уваги до важливості здавання крові та благодійності. Головним отримувачем допомоги є дитячий будинок ім. св. Михайла в селі Ратівці на Ужгородщині”, - розповіла вона.

На Закарпатті проходить благодійний забіг під патронатом дружини президента Угорщини / Фото: Гудак Сергій. Укрінформ

За її словами, від перевалу угорські бігуни дістануться Ратівецького Центру медико-соціальної реабілітації ім. святого Михайла. Напередодні там розпочався огляд дітей із серцевими захворюваннями, який проводять угорські лікарі-кардіологи.

Сьогодні о 17:00 пробіг продовжиться від Ратівецького Центру медико-соціальної реабілітації до українсько-словацького кордону, на пункт контролю с. Малі Селменці – Великі Селменці.

Читайте також: Шопенівський марафон влаштують у замку Радомисль

Кінцевим пунктом маршруту бігунів є Будапешт.

Торік у цьому забігу брали участі перші леді України й Угорщини Марина Порошенко і Аніта Герцег.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-