На Херсонщині визначили переможців конкурсу проектів громадських організацій

На Херсонщині визначили переможців конкурсу проектів громадських організацій

Укрінформ
У Херсонській обласній раді визначили переможців обласного конкурсу проектів громадських організацій.

Про це повідомляє сайт обласної ради.

«29 травня в Херсонській обласній раді відбувся захист проектів громадськими організаціями у рамках проведення обласного конкурсу проектів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бюджет конкурсу становить 255 тисяч гривень, було представлено 18 соціальних та творчих проектів.

За результатами захисту-презентації переможцями стали шість проектів. На першому місці ГО «Бізнес-асоціація «Ми – херсонці» з проектом «Громадський простір «Урбан Сад» – територія розвитку молоді». Його організатори передбачають створення ярмарку можливостей для молоді – навчання, робота, розвиток творчості та самоутвердження. На реалізацію цієї ідеї з обласного бюджету буде виділено 55 тисяч гривень.

Читайте також: Один з найменших районів Херсонщини думає, як децентралізуватися

Друге місце розділили між собою проекти двох громадських організацій: військово-патріотичного клубу «Каховка» та обласної організації підтримки дітей із синдромом Дауна та їх сімей «Сонячні діти» – вони отримають по 50 тисяч гривень.

На третьому місці з фінансуванням у розмірі 40 тисяч гривень – проект благодійної організації «Фонд громади міста Олешки ім.Софії Фальц-Фейн» під назвою «Від юнацької творчості – до майстерності дорослих». У рамках проекту у с.Підлісне Олешківського району заплановано проведення змагань з повітряних видів спорту: повітряні змії, дрони, стрибки з парашутом тощо.

Проекти «Знання ціною у життя» та «Україна – кубок Суворовця», подані відповідно Херсонською обласною організацією товариства Червоного Хреста України та ГО «Спортивний клуб «Суворовець», профінансуються з обласного бюджету у розмірі по 30 тисяч гривень кожен.

 Фото: khor.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-