В Одесі стартував транспортний тиждень

В Одесі стартував транспортний тиждень

Укрінформ
На Одеському морському вокзалі 29 травня відбулася церемонія відкриття виставки "Інтер-Транспорт".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього року на виставці представили свої експонати близько ста компаній. Ви маєте чудову нагоду ознайомитись з досягненнями провідних портів України, зарубіжних компаній транспортної галузі, в тому числі підприємств, що спеціалізуються у сфері міжнародних мультимодальних перевезень з восьми країн світу, випуску підйомно-транспортного обладнання", - зазначив голова Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс .

Він також звернув увагу, що в рамках XVIII виставки «Інтер-Транспорт» відбудуться міжнародний семінар з питань спрощення процедур торгівлі та транспорту, організований Європейською економічною комісією Організації Об'єднаних Націй (ЄЕК ООН) та Програмою розвитку комерційного права (CLDP) у співпраці з урядом України за підтримки Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine).

За словами керівника експертної групи з питань цифрової інфраструктури на транспорті Мінінфраструктури Фаріда Сафарова, у заходах одеського транспортного тижня візьмуть участь заступник глави відомства Юрій Лавренюк, представники впливових міжнародних організацій, що обміняються думками про те, як розвивати цифрову інфраструктуру, як створити новий вимір інноваційних транспортних рішень тощо.

На морвокзалі також відбудеться спеціалізована сесія «Будівництво, реконструкція, проектування та технічна експлуатація портових і берегозахисних гідротехнічних споруд» спільно з виїзним засіданням профільного комітету Асоціації морпортів України.

Читайте також: Українські кораблі за вікнами Роттердама. Агрофорум-2019

Учасники транспортного тижня також зможуть ознайомитись з експозицією «Агро-логістика», де представлені сучасне обладнання і технології з перевалювання і транспортування зернових. Зокрема, представлять свою діяльність транспортно-логістичні компанії Литви, що здійснюють вантажні перевезення та експедирування в країнах Західної та Східної Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-