Миколаїв отримав 23 сучасні автобуси за рахунок кредитних коштів ЄБРР

Миколаїв отримав 23 сучасні автобуси за рахунок кредитних коштів ЄБРР

Фото
Укрінформ
Миколаїв отримав 23 сучасних автобуси з Білорусі за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Про це повідомляє відділ інформаційного забезпечення міської ради.

«Миколаїв отримав 23 сучасних автобуси за рахунок кредиту ЄБРР. 21 травня, на Інгульському узвозі відбулася демонстрація комфортного пасажирського транспорту, який пристосований для потреб городян з інвалідністю», - йдеться у повідомленні.

Загальна вартість автотранспорту виробництва Мінського автомобільного заводу становить 73 млн грн. Місто купує їх на виплату, до того ж, за умовами договору, уряд Республіки Білорусь компенсує половину лізингових відсотків.

Сучасний транспорт оснащений двигунами, що відповідають екологічному стандарту Євро 5. Передбачений заїзд для людей з обмеженими можливостями, є кондиціонер та GPS-трекери, камери відеоспостереження, система оповіщення з табло.

За словами директора КП «Миколаївпастранс» Олексія Ушакова, штат водіїв на даний час укомплектовано. Тариф на проїзд у комфортабельних автобусах становитиме 5 грн, хоча його собівартість, за попередніми розрахунками, на 2 гривні більша. На маршрути транспорт вийде протягом 2-3 тижнів. Підприємство повністю готове до обслуговування та утримання автотранспорту.

Читайте також: Україна поновила транзит нафти до Євросоюзу

Як відомо, взимку 2019 року миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписав договір фінансового лізингу, за умовами якого місто отримало 23 автобуси середньої місткості моделі МАЗ 206086.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-