У Харкові облили зеленкою сепаратиста Головачова

У Харкові облили зеленкою сепаратиста Головачова

Укрінформ
Невідомі облили зеленкою сепаратиста Спартака Головачова, який прийшов до Фрунзенського райсуду Харкова на засідання у справі про теракт біля Палацу спорту в лютому 2015 року.

Про це лідер громадської організації "Світанок" Вадим Поздняков повідомив у Facebook.

"Харківський сепаратист Спартак Головачов прийшов на суд підтримати терористів, які вбили 4 харків'ян, результат на обличчі. Дякуємо невідомим патріотам!", - зазначив Поздняков.

Як повідомляв Укрінформ, у жовтні 2016 року один з лідерів Антимайдану Спартак Головачов, заарештований за звинуваченням в організації та участі в масових заворушеннях при захопленні Харківської ОДА, звільнений під заставу в 206,7 тис. рн (він відомий тим, що

6 квітня 2014 року брав активну участь у масових заворушеннях при захопленні ХОДА).

Читайте також: Проти учасника "російської весни" відкрили ще одну справу

22 лютого 2015 року у Харкові від вибуху під час ходи активістів біля Палацу спорту, присвяченої пам’яті Героїв Небесної сотні, на місці загинули дві людини, ще дві померли у лікарні, поранено 11 людей. Через три дні за підозрою в теракті були затримані харків’яни Володимир Дворніков, Віктор Тетюцький, Сергій Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Белгороді, і за теракт мали отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічний строк. Всі троє відмовились визнати провину. Суд продовжує розглядати справу.

Фото: Pozdniakov Vadym, FB

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-