На Тернопільщині створили Раду резервістів

На Тернопільщині створили Раду резервістів

Укрінформ
При Тернопільському обласному військовому комісаріаті створено Раду резервістів, яка виконуватиме функцію колективного дорадчого органу.

Про це повідомляється на сторінці комісаріату у Facebook.

«Створено місток для діалогу між резервістами та вищим керівництвом української армії. Такий крок дозволить у мінімальні строки коригувати нагальні питання чи проблеми, які турбують пересічного резервіста. Планується спільне опрацювання шляхів переходу від обов’язкової служби в оперативному резерві до добровільної, із підписанням контракту на службу у військовому резерві», - повідомив заступник військового комісара підполковник Микола Бойко.

За його словами, на Тернопільщині вже налічується понад 100 резервістів, які добровільно уклали контракт із Міністерством оборони на проходження військової служби в резерві.

Читайте також: Кількість резервістів учетверо перевищила завдання - Порошенко

Очікується, що за допомогою Ради резервістів буде знайдено вагомі стимули для укладання нових добровільних контрактів на службу у військовому резерві. А потенціал для цього є чималий – нині в оперативному резерві області декілька тисяч осіб, більшість із бойовим досвідом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-