У Краматорську вшанували пам'ять загиблих у Другу світову

У Краматорську вшанували пам'ять загиблих у Другу світову

Фото, відео
Укрінформ
У Краматорську в четвер відбувся мітинг до 74-ї річниці завершення Другої світової війни.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, пряму трансляцію з цього заходу вів у Facebook Антикризовий медіа-центр.

У мітингу взяли участь жителі Краматорська, керівники області та міста, військові, ветерани Другої світової війни. Після мітингу відбулося покладання квітів до Вічного вогню.

Окрім того, як повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу ООС, участь у святкових заходах у Краматорську взяв Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський.

“Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Сирський взяв участь в урочистостях, організованих у Краматорську Донецької області з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні”, - йдеться у повідомленні.

“Шановні ветерани, бажаю вам якнайдовше залишатися в одному з нами строю задля виховання у молоді патріотичного духу та любові до Батьківщини”, - наголосив Командувач Об'єднаних сил, звертаючись до присутніх, він подякував усім ветеранам за їх неоціненний вклад у перемогу над нацистами та закликав шанувати пам'ять про усіх полеглих захисників України.

Читайте також: У Краматорську відкрили виставку, присвячену жертвам нацистських концтаборів

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Цього дня військовослужбовці Об'єднаних сил у місцях дислокації та виконання бойових завдань також долучились до численних урочистих заходів з нагоди Дня перемоги над нацизмом.

Фото: ООС, Фнйсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-