На Донеччині стартував проект USAID з економічної підтримки Східної України

На Донеччині стартував проект USAID з економічної підтримки Східної України

Укрінформ
У Бахмуті Донецької області почалася реалізація проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) - «Економічна підтримка Східної України».

Про це повідомляє Бахмутська міська рада.

«Проект USAID, який 23 квітня 2019 року було презентовано у Бахмутській міській раді, спрямований на сталий розвиток суб'єктів малого і середнього підприємництва, відновлення і розвиток», - йдеться у повідомленні.

У міськраді пояснили, що проект USAID «Економічна підтримка Східної України» надає технічну допомогу та співінвестиційну підтримку мікро-, малим і середнім підприємствам (ММСП), надавачам фінансових послуг, навчальним закладам, а також містам та об'єднаним територіальним громадам.

Зазначається, що проект зосереджений на трьох основних завданнях: стабілізація економіки, підтримка сталого розвитку ММСП та розбудова довіри до економіки Східної України.

Читайте також: ЮНІСЕФ пропонує проект на €5 мільйонів для тергромад сходу України

У рамках проекту USAID надає партнерам змогу отримувати та використовувати передові технології, відновлювати бізнес і поширювати його на нові ринки, підвищувати потенціал, користуватися новітніми рішеннями у сфері ІТ та обміну інформацією.

Програми здійснюватимуться партнерами, чиї бізнес-моделі, стратегії та повноваження відповідають завданням проекту USAID, уточнили в міськраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-