На дорогу Добропілля - Лиман на Донеччині виділили майже 195 мільйонів

На дорогу Добропілля - Лиман на Донеччині виділили майже 195 мільйонів

Укрінформ
На відновлення транспортної артерії Т-05-14 Добропілля - Лиман у Донецькій області направлено із державного бюджету 194,5 млн грн.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

«Продовжуємо роботи з комплексного відновлення важливої для Донеччини транспортної артерії Т-05-14 Добропілля - Лиман (км 28+300-км36+750) між селищами Андріївка та Сергіївка за маршрутом руху Добропілля-Краматорськ... Роботи вартістю 194,5 млн грн фінансуються зі спеціального фонду державного бюджету за програмою розвитку мережі та утримання автодоріг загального користування державного значення», - написав очільник області.

Читайте також: На Донеччині випробували високопродуктивне китайське очисне обладнання

Він зазначив, що на ділянці довжиною 8 км 450 метрів розширена проїзна частина, влаштований дренажний шар для відводу води та прокладені необхідні комунікації, облаштовуються узбіччя. Найближчими днями дорожники розпочнуть укладати дорожнє покриття. По завершенню ремонту категорія дороги буде підвищена, констатував Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-