Гройсман разом з Гриневич відвідав школу в Маріуполі

Гройсман разом з Гриневич відвідав школу в Маріуполі

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який побував сьогодні у Маріуполі разом з міністром освіти та науки Лілією Гриневич, відвідав школу № 26, де спілкувався з учнями.

Про це повідомили в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр освіти Лілія Гриневич і міський голова Вадим Бойченко відвідали школу № 26. Там глава Кабміну залишив автограф на стенді з презентацією проекту реконструкції установи, а також поспілкувався з першокласниками», - йдеться у повідомленні.

Робоча поїздка Володимира Гройсмана до Донецької області / Фото: Мусієнко Владислав

Зазначено, що Маріупольська міська рада подала проект до Міністерства регіонального розвитку України на капітальний ремонт і створення спортивної інфраструктури в школі № 26. Його загальна планована вартість - понад 43 млн гривень. Передбачається фінансування з Державного фонду регіонального розвитку та місцевого бюджету. Зараз проект знаходиться на розгляді комісією ДФРР.

Спілкуючись з першокласниками, Гройсман цікавився, наскільки їм подобається процес навчання, і діти відповіли, що з радістю приходять до школи.

«Зараз в школах зовсім інша атмосфера, в якій дітям по-справжньому цікаво. Це має на увазі іншу організацію навчального процесу. І я вважаю це одним із пріоритетів в роботі. Крім доступності освіти, ми повинні дати і якість освіти», - підкреслив Гройсман.

Читайте також: У Маріуполі відкрили сучасну поліклініку для дітей

Учні школи показали прем'єр-міністру міні-музей народного побуту. Також він подивився на шкільну їдальню та спортивний зал.

Як повідомляв Укрінформ, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 18 квітня знаходиться з робочою поїздкою в Маріуполі Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-