У Маріуполі відкрили сучасну поліклініку для дітей

У Маріуполі відкрили сучасну поліклініку для дітей

Фото
Укрінформ
У Маріуполі за участю прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана відкрили сучасну консультативно-діагностичну поліклініку для дітей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Разом з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом відкрили у Маріуполі сучасну консультативно-діагностичну поліклініку для дітей, відвідали низку об'єктів, відремонтованих протягом кількох років коштом державного, обласного та місцевого бюджетів», - написав очільник області.

Гройсман відкрив сучасну поліклініку у Маріуполі/ Фото Владислава Мусієнка

Він зазначив, що завдяки реформі децентралізації, ініційованій Президентом України Петром Порошенком, місцеві бюджети отримали значні кошти для свого розвитку. «І вже сьогодні бачимо результат: попри російську збройну агресію, яку стримують наші військові на фронті, контрольована українським урядом частина Донеччини розвивається й розбудовується», - підкреслив Куць.

Читайте також: ПриватБанк працює стабільно, а рішення суду буде оскаржене — Гройсман

Він додав, що попереду ще багато планів. «Зокрема, сьогодні прем'єр-міністр говорив про початок ремонту траси Запоріжжя-Маріуполь, на яку виділили з бюджету 1 млрд 200 млн гривень, про осучаснення шкіл та лікарень, забезпечення нормального водопостачання області тощо. Переконаний, що ці плани стануть реальністю. Вірю в Україну», - заявив керівник регіону.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 18 квітня перебуває з робочою поїздкою в Маріуполі Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-