Японія передала компанії

Японія передала компанії "Вода Донбасу" спецтранспорт і спорядження

Фото
Укрінформ
Уряд Японії передав комунальному підприємству «Компанія «Вода Донбасу» дві одиниці спеціалізованого ремонтного транспорту та персональне захисне спорядження.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Два КрАЗи спеціального призначення загальною вартістю 311 тисяч доларів та 20 бронежилетів і касок надала Японія працівникам компанії «Вода Донбасу», - повідомив Куць.

Він зазначив, що церемонія передачі відбулася у Покровську за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Такаші Кураї, представниці ЮНІСЕФ в Україні Анни-Шарлоти Сільвандер та директора офісу керівництва ООН з обслуговування проектів (UNOPS) в Україні Андрія Буряковського.

Читайте також: ОБСЄ: Найбільше обстрілів на Луганщині та поблизу Донецької фільтрувальної

Кураї сказав, що він та його країна рішуче підтримують суверенітет і незалежність України у її міжнародно визнаних кордонах і буде підтримувати й надалі.

«Подякував Такаші Кураї та представникам міжнародних організацій за підтримку та надану допомогу. Зазначив, що компанія «Вода Донбасу» працює і забезпечує водою Донецьку область попри умови та обставини, і обласна адміністрація всіляко їй у цьому сприяє», - наголосив Куць.

Японія передала компанії "Вода Донбасу" спецтранспорт і спорядження / Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-