У Вінниці стартував конкурс «Бюджет громадських ініціатив» із фондом 7 мільйонів

У Вінниці стартував конкурс «Бюджет громадських ініціатив» із фондом 7 мільйонів

Децентралізація
Укрінформ
У Вінниці в понеділок стартував конкурс «Бюджет громадських ініціатив» із фондом у 7 млн грн, учасники якого можуть отримати фінансову підтримку на реалізацію суспільно значимих проектів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у департаменті в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Даний конкурс - це дієвий інструмент залучення вінничан до розвитку міста, а з цього року, ще й мешканців населених пунктів, які входять до складу Вінницької об’єднаної територіальної громади. Адже саме за допомогою цього конкурсу визначаються, які саме проекти є пріоритетними та необхідними, насамперед, для мешканців. На реалізацію таких ідей направляються бюджетні кошти, загалом 7 млн грн», - повідомили у департаменті.

Читайте також: Представники ОТГ Житомирщини ділилися досвідом управління освітою

У відомстві зазначили, що прийом проектів для участі в конкурсі «Бюджет громадських ініціатив» стартував у понеділок, 1 квітня, і триватиме до 15 травня. Для реалізації проектів-переможців у бюджеті Вінницької об’єднаної територіальної громади передбачено 7 млн грн. Вони будуть реалізовані виконавчими органами міської ради у 2020 році.

Автором проекту може бути фізична особа віком від 16 років, яка є громадянином України. Від одного автора протягом одного року може надходити не більше одного великого та одного малого проекту. В межах «Бюджету громадських ініціатив» мають реалізовуватись креативні, інноваційні ідеї, які мають слугувати на користь усіх вінничан, - це є основною ідеєю даного конкурсу.

Фото: Фокус

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-