Компанія HEAD вироблятиме у Вінниці спортивне спорядження

Компанія HEAD вироблятиме у Вінниці спортивне спорядження

Укрінформ
Компанія «Хед Вінниця» (Head Vinnytsia) придбала у Вінниці земельну ділянку за 34 млн грн під будівництво найбільшого у світі заводу з виробництва спорядження для зимових видів спорту.

Про це у п’ятницю на сесії Вінницької міської ради повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Минулого року ми підписали Меморандум з компанією HEAD щодо будівництва заводу з виробництва спортивного спорядження для зимових видів спорту на території Вінницького індустріального парку. Відповідно до нього, була реалізована через аукціон земельна ділянка. В результаті 34,5 мільйона гривень надійшло до бюджету. Наступний крок компанії – цього року розпочати першу чергу будівництва цього заводу», - зазначив Моргунов.

За його словами, земельні торги відбулися у формі аукціону. Площа викупленої ТОВ «Хед Вінниця» ділянки становить 25 га, її цільове призначення – «землі промисловості». А саме землі, надані для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості.

У процесі проведення аукціону ціна була збільшена на 15%. Учасник аукціону «Хед Вінниця» запропонував найвищу ціну, в результаті чого земельну ділянку площею 25 га передано у власність цієї компанії за 34,5 млн гривень.

Читайте також: На Вінниччині автори 750 проектів боротимуться за 20 мільйонів

Рішення про встановлення результатів відповідних земельних торгів у п’ятницю ухвалила сесія Вінницької міської ради.

ТОВ «Хед Вінниця» має намір побудувати у Вінниці завод з виробництва споряджень для зимових видів спорту (лижі, лижні черевики, лижні кріплення та інше), з використанням передових технологій і стандартів у сфері охорони навколишнього природного середовища.

HEAD - австрійська компанія, один зі світових лідерів з виробництва спортивного обладнання та екіпіровки, зокрема, для зимових видів спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-