У львівське відділення Форвард банку кинули

У львівське відділення Форвард банку кинули "коктейль Молотова"

Укрінформ
У Львові минулої ночі зловмисники розбили вікно у приміщенні Форвард банку на вулиці Володимира Великого і вкинули пляшку із невідомою речовиною, яка спровокувала пожежу.

“У Франківський відділ поліції 20 березня о 4.25 надійшло повідомлення про пожежу у будинку на вулиці Володимира Великого у Львові. На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Встановлено, що пожежа виникла у приміщенні однієї з банківських установ – потерпілих немає, евакуація не проводилась”,- зазначено у повідомленні. Як попередньо встановили правоохоронці, через одне з фасадних вікон у приміщення банку було вкинуто пляшку з невідомою речовиною, що могло стати причиною займання.

Читайте також: Суд арештував солдата, який застрелив прикордонника на Львівщині

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи, поліцейські встановлюють обставини події та особи зловмисників.

Фото: lv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-