На Одещині в гаражі знайшли понад тонну

На Одещині в гаражі знайшли понад тонну "паленого" спирту

Відео
Укрінформ
На Одещині правоохоронці в гаражному кооперативі виявили 1165 літрів спирту, приладдя для виготовлення алкогольної продукції та 2750 пачок сигарет без акцизу.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"У Подільську, що на Одещині, спільною міжвідомчою групою в складі співробітників оперативних підрозділів Держприкордонслужби, військовослужбовців мобільної прикордонної застави "Подільськ", представників фіскальної служби, під процесуальним керівництвом Котовської місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження за статтею 227 "Випуск або реалізація недоброякісної продукції" в одному з гаражних кооперативів проведено ряд обшуків”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку виявлено "1165 літрів рідини з характерним запахом спирту, 2750 пачок сигарет виробництва Швейцарії та Молдови без українського акцизу, а також ємності, шланги та спеціальний насос для перекачування спирту".

Читайте також: У Херсоні вилучили партію контрафактного алкоголю на 1,2 мільйона

Контрафактний товар вилучено співробітниками прокуратури. Його вартість оцінено більш ніж у 270 тисяч гривень. Правоохоронці встановлюють причетних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-