У Херсоні вилучили партію контрафактного алкоголю на 1,2 мільйона

У Херсоні вилучили партію контрафактного алкоголю на 1,2 мільйона

Фото
Укрінформ
У Херсоні у житловому будинку вилучили із незаконної реалізації алкогольних напоїв (іноземного виробництва та фальсифікованих) на суму майже 1,2 мільйона гривень.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

"У Херсоні співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно із прикордонниками зупинили незаконну реалізацію алкоголю іноземного виробництва та ліквідували підпільний цех з виготовлення алкогольного фальсифікату. Зберігали та реалізували алкогольні напої іноземного виробництва, без маркування марками акцизного податку та сплати акцизного податку до бюджету, в одному із житлових будинків міста. А у підвальному приміщенні цього ж будинку підпільні бізнесмени, змішуючи спирт та ароматизатори, виготовляли фальсифіковані алкогольні напої під виглядом вітчизняних та іноземних брендів. Із незаконного обігу вилучено понад 32 тис. літрів лікеро-горілчаних виробів орієнтовною вартістю майже 1,2 млн гривень", - повідомили у прес-службі.

Читайте також: Прикордонники на Донеччині затримали автівку з сигаретами на 300 тисяч

За інформацією Фіскальної служби, виготовлені фальсифіковані алкогольні напої реалізовувалися на всій території України. Для цього використовувались спеціалізований сайт у мережі Інтернет, мессенджери та соціальні мережі.

Фото: ДФС у Херсонській області, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-