У Львові розпочався Форум місцевого самоврядування

У Львові розпочався Форум місцевого самоврядування

Децентралізація
Укрінформ
У Львові розпочався VII Форум місцевого самоврядування, який став майданчиком для обміну досвідом і обговорення та аналізу актуальних проблем та перспектив місцевого самоврядування.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Органи державної влади, органи місцевого самоврядування – це єдина система управління держави – кожен зі своїми повноваженнями і можливостями. ... Майбутнє нашої країни залежать від нас із вами, і сьогодні ми знову стоїмо перед вибором, який ми мусимо усвідомити і спільно прийняти рішення. Будемо мати державу – матимемо можливості. Втратимо державу – заплатимо дорогу ціну. Але я переконаний, що спільно ми створимо велику державу для великих людей», - зазначив під час відкриття Форуму голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Головними темами для дискусій та обговорення стануть результати децентралізації у підвищенні якості життя громадян, підзвітність та відкритість систем врядування. Також обговорюються можливості реформування органів державної влади.

Читайте також: Децентралізація стала ефективною альтернативою федералізації - Гройсман

Форум зібрав понад 200 учасників зі всієї України. Також до форуму долучились міжнародні експерти та громадські активісти, які пропагують та створюють умови для якнайкращого виконання принципів децентралізації в Україні.

Фото: loda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-