У школі Дніпра масово захворіли діти - госпіталізовано 13 школярів

У школі Дніпра масово захворіли діти - госпіталізовано 13 школярів

Оновлено
Укрінформ
У Дніпрі поліція проводить перевірку за фактом погіршення самопочуття учнів однієї зі шкіл: на заняття не вийшло більше половини школярів, майже сотня поскаржилася на погане самопочуття.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"14 березня на навчання до школи у Шевченківському районі не з’явилися 512 учнів з 904. За неофіційною інформацією, 94 з них поскаржилися на погане самопочуття. 12 школярів госпіталізували до лікарні. Їм надається медична допомога", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Харкові двоє підлітків отруїлися наркотиками: один помер, другий у комі

Зараз у школі працюють співробітники відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Дніпропетровській області. Також на місце виїхала санепідемстанція, яка з’ясовує причини погіршення самопочуття школярів

У той же час, як повідомляється в офіційному коментарі Дніпровської міської Ради, з діагнозом «гостра кишкова інфекція» було госпіталізовано 13 учнів шкіл № 112 та № 126 у Дніпрі (на час проведення ремонту у будівлі школи № 126 частина її учнів займається у приміщенні школи № 112). 

Стан усіх госпіталізованих стабільний.

За інформацією управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, загалом на заняття не з’явилося 588 учнів. Батьки за можливості залишали дітей вдома, щоб упевнитися, що з їхнім здоров’ям усе гаразд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-