У Харкові двоє підлітків отруїлися наркотиками: один помер, другий у комі

У Харкові двоє підлітків отруїлися наркотиками: один помер, другий у комі

Відео
Укрінформ
Факт отруєння наркотиками двох підлітків, від чого один помер, а інший знаходиться у комі, розслідує поліція Немишлянського району Харкова.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, посилаючись на старшого інспектора ювенальної превенції ГУ НП Юрія Михайловича.

"Двоє хлопців у віці 14 і 15 років, та 16-річна дівчина орендували квартиру для святкування її дня народження, але сусіди поскаржились на гомін хазяїну квартири, тому підлітки пішли і вранці 2 березня з’явилися до 20-річної знайомої...", - йдеться у повідомленні.

Коли господарка оселі через деякий час виявила хлопців у поганому стані, викликала швидку. Лікарі констатували смерть 14-річного хлопця, а 15-річного підлітка у стані коми доставили до 2-ї міської інфекційної лікарні з попереднім діагнозом отруєння невідомими наркотичними речовинами. Наркотики, як стало відомо, приніс на святкування один з підлітків. За словами 16-річної дівчини, вона не знає, дє він їх узяв.

Подія розслідується за ч. 1 ст. 115 (вбивство) УК України.

Читайте також: У чернігівській школі розпилили газ, сімох дітей повезли до лікарні

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня до Немишлянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі багатоповерхівки на вулиці Харківських Дивізій помер 14-річний хлопець, а інший - у комі. Відкрито кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-