Чиновник Львівської мерії погорів на хабарі, його відсторонили від роботи

Чиновник Львівської мерії погорів на хабарі, його відсторонили від роботи

Оновлено
Укрінформ
Прокуратура затримала під час отримання третього траншу неправомірної вигоди начальника управління фінансового контролю департаменту Львівської міськради.

Про це повідомив у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко .

"На третьому транші неправомірної вигоди Прокуратура Львівської області разом з Нацполіцією затримали начальника управління фінансового контролю департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міськради", - написав Луценко.

При цьому Луценко не вказав, про яку суму хабара йдеться.

Тим часом Львівська мерія відсторонила від роботи начальника управління фінансового контролю, якого затримали за підозрою в отриманні неправомірної вигоди, повідомила прес-служба міської ради.

“Начальника управління фінансового контролю ЛМР відсторонено від виконання посадових обов’язків у зв’язку з проведенням слідчих дій”,- зазначається у повідомленні.

В.о. міського голови Львова Геннадій Васьків запевнив, що мерія сприятиме діям правоохоронних органів.

“Якщо факти незаконних дій посадової особи будуть підтверджені, ЛМР вимагатиме від правоохоронців об’єктивного розслідування та покарання", — заявив він.

Напередодні ввечері за підозрою в отриманні неправомірної вигоди було затримано начальника управління фінансового контролю Львівської міськради. Він вимагав і отримав 8 тисяч гривень хабара. В кабінеті чиновника було проведено обшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-