На Львівщині депутата впіймали на хабарі

На Львівщині депутата впіймали на хабарі

Фото
Укрінформ
На Львівщині правоохоронці затримали депутата однієї з місцевих рад під час отримання неправомірної вигоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

“Як встановили правоохоронці, 52-річний депутат однієї з місцевих рад на Львівщині, зловживаючи службовим становищем та владними повноваженнями, вимагав у суб’єкта господарювання неправомірну вигоду у сумі сорок тисяч гривень за сприяння у прийнятті сесією місцевої ради позитивного рішення щодо виділення у власність двох земельних ділянок площею 0,12 га, прилеглих до автомобільної дороги міжнародного значення”, - йдеться у повідомленні.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – штраф у сумі від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Начальника управління активами банку "Хрещатик" впіймали на хабарі

Правоохоронці затримали зловмисника згідно ст.208 КПК України 21 лютого під час одержання ним другої частини неправомірної вигоди у сумі тридцять тисяч гривень. Невдовзі суд обере для затриманого міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-