Ще дев'ять громад Сумщини отримають модернізовані ЦНАПи

Ще дев'ять громад Сумщини отримають модернізовані ЦНАПи

Децентралізація
Укрінформ
Ще 9 громад Сумської області отримають сучасні центри надання адміністративних послуг, модернізовані в рамках програми "U-LEAD з Європою".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування Олександр Хоруженко.

«Програма «U-LEAD з Європою» 28 лютого публічно оголосила результати третього раунду відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення/модернізації центрів надання адміністративних послуг ЦНАП. До вже відібраних 10 громад з Сумської області приєднаються 9 нових, ЦНАПи яких в рамках реалізації Програми U-LEAD будуть модернізовані до європейського рівня. Це Білопільська, Буринська, Дубов’язівська, Кириківська, Комишанська, Чернеччинська ОТГ, міста Конотоп, Лебедин, Охтирка», - зазначив Хоруженко.

Читайте також: Доходи на одного мешканця тергромад Миколаївщини зросли на 39%

За його словами, конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до належного функціонування ЦНАП, та за результатами візитів до кожної громади у квітні 2019 року разом з експертами Сумського центру розвитку місцевого самоврядування.

Директор ЦРМС звернув увагу, що для громад, які не стали переможцями цього раунду відбору, буде ще один шанс стати ними за підсумками 4 раунду.

«Сумський ЦРМС разом з облдержадміністрацією сьогодні розробляє спроможну мережу надання адміністративних послуг у межах Сумської області, яку планують презентувати на початку квітня 2019 року», - зазначив Хоруженко.

 Фото: facebook.com/lgdc.sumy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-