На Херсонщині обговорили з іноземними інвесторами будівництво вітроелектростанції

На Херсонщині обговорили з іноземними інвесторами будівництво вітроелектростанції

Фото
Укрінформ
На Херсонщині представники іноземних компаній Greenworx Holding та АKUO Energy обговорили питання початку будівництва в регіоні Дніпро-Бузької вітроелектростанції.

Про це повідомила у середу прес-служба Херсонської ОДА.

"15 січня голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв у своєму кабінеті провів зустріч з інвесторами проекту будівництва Дніпро-Бузької ВЕС Томом Хенсоном, співзасновником компанії Greenworx Holding, та Емілем Бакічем, регіональним менеджером французької компанії АKUO Energy. Спілкування було присвячене практичним питанням початку будівництва Дніпро-Бузької ВЕС у Білозерському районі Херсонської області. Вже незабаром розпочнеться реалізація проекту", - йдеться в повідомленні.

Дніпро-Бузька вітрова електростанція матиме загальну потужність 110 МВт і складатиметься з 25 турбін. Вона розташовуватиметься на місцевості з перепадами висот від 25 до 42 метрів. Такий майданчик було обрано через його потужний вітровий ресурс, близькість до морських портів, що полегшує вирішення логістичних питань проекту.

Як нагадали в ОДА, обласна та місцева влада забезпечують сприятливі умови для реалізації цього та інших інвестиційних проектів, на чому неодноразово наголошував очільник Херсонщини Гордєєв.

Читайте також: У Фонді держмайна оприлюднили перелік об’єктів великої приватизації

21 вересня 2018 року на міжнародному економічному форумі "Таврійські горизонти", який відбувся у Києві, було підписано меморандум про співпрацю між головою Херсонської ОДА Гордєєвим та директором ТОВ "Дніпро-Бузька вітрова електростанція" Віталієм Шубіним.

Фото: сайт Херсонської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-