У Кривому Розі депутата  побили металевою трубою

У Кривому Розі депутата побили металевою трубою

Укрінформ
У Кривому Розі невідомі невідомі напали на депутата районної ради та завдали йому тілесних ушкоджень фрагментом металевої труби.

Про це в четвер повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"За фактом замаху на вбивство депутата в м. Кривий Ріг поліція проводить невідкладні слідчі дії. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 КК України (Замах на вбивство)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, повідомлення про подію надійшло до поліції 9 січня близько 20:00. "До поліції зателефонував лікар однієї з лікарень м. Кривого Рогу та повідомив, що о 18:30 до них бригадою швидкої медичної допомоги з численними травмами доставлено чоловіка, 1984 р. н. Після виїзду на місце пригоди встановлено, що на вул. Хостинській в Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесні ушкодження предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Після цього нападники побігли у невідомому йому напрямку", - розповіли в поліції.

В рамках розслідування зазначеного факту поліція вживає заходів, спрямованих на встановлення всіх обставин злочину та затримання осіб, які його вчинили.

Водночас у партії "Батьківщина" напередодні ввечері повідомили, що у Кривому Розі скоєно напад на депутата Центрально-Міської районної ради від цієї політсили.

Читайте також: Кабмін оскаржив поновлення Насірова на посаді голови ДФС

"На депутата Центрально-Міської районної ради, голову Інгулецької районної у м. Кривий Ріг парторганізації ВО "Батьківщина" 34-річного Вадима Мірзояна скоєно зухвалий напад... За попередньою інформацією, нападники скористалися газовим балончиком, після цього завдали Вадиму Мірзояну сильного удару сталевою трубою по голові й холоднокровно побили. Наразі представника "Батьківщини" з черепно-мозковою травмою і численними переломами доставлено до лікарні", - йдеться у повідомленні.

У Дніпропетровському обласному партосередку нагадали, що раніше двічі скоювалися напади на офіс Інгулецької районної парторганізації ВО "Батьківщина", але зловмисників так і не знайшли. На переконання політсили, напад на Мірзояна є політичним замовленням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-