Десятки соціально важливих проектів Луганщини отримали державну підтримку

Десятки соціально важливих проектів Луганщини отримали державну підтримку

Укрінформ
На Луганщині за підтримки держави фінансують десятки соціально важливих проектів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

«Зокрема, виділено кошти на Луганську обласну дитячу клінічну лікарню, де відкриті оновлені відділення планової хірургії, екстреної хірургії та ендоскопії, шляхопровід на автодорозі Покровськ–Бахмут–Михайлівка, ремонт Половинкинської ЗОШ І–ІІІ ступенів, на відновлення матеріально-технічної бази і капітальний ремонт із термомодернізацією Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», - повідомляє прес-служба ОДА.

За державні кошти буде здійснено також будівництво газопроводу високого тиску від ГРС «Мирна Долина» (с. Підлісне) до ШРП у смт Тошківка, будівництво підстанції у м. Кремінна для надійного електропостачання споживачів регіону, будівництво радіотелевізійної станції у Попаснянському районі, що дозволить відновити мовлення 15 українських телеканалів у 60-тикілометровій зоні від встановленої станції.

Читайте також: НБУ оштрафував Сбербанк на 95 мільйонів

Буде проведено капітальний ремонт Луганського обласного центру з профілактики та боротьби зі СНІД, реконструкцію двох Білогорівських магістральних водоводів, що дозволить значно поліпшити водопостачання центральної й північної частин м. Лисичанськ, та інші проекти в області.

В обласній адміністрації зазначають, що в обласному бюджеті на 2019 рік зростає фінансування регіональних програм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-