Чиновника Укроборонпрому спіймали на хабарі

Чиновника Укроборонпрому спіймали на хабарі

Укрінформ
Правоохоронці впіймали на хабарі 7 тисяч гривень начальника відділу “ЗДАРЗ „МіГремонт“ Державного концерну “Укроборонпром”.

Про це інформує прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

"Викрито факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником матеріально-технічного забезпечення ДП “Запорізький державний авіаційний ремонтний завод „МіГремонт“ Державного концерну “Укроборонпром", - йдеться у повідомленні.

Установлено, що за безперешкодне укладення договорів на поставку продукції до ДП “ЗДАРЗ „МіГремонт“ службовець держпідприємства вимагав від директора приватного підприємства 10 % від суми договору.

Читайте також: Суд залишив під арештом лікаря, який вимагав хабар в учасника АТО

У грудні минулого року начальник відділу державного підприємства одержав для себе частину неправомірної вигоди в сумі 4 700 грн, передача якої відбувалася під контролем правоохоронців. Після одержання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 3 тис. грн чиновника затримали. Наразі проводяться першочергові слідчі дії.

Військова прокуратура готує посадовцю повідомлення про підозру у вчиненні корупційного злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-