Суд залишив під арештом лікаря, який вимагав хабар в учасника АТО

Суд залишив під арештом лікаря, який вимагав хабар в учасника АТО

Фото
Укрінформ
Суд залишив без змін запобіжний захід для лікаря відділу експертизи Центральної військово-лікарської комісії МОУ Валерія Наумова у вигляді арешту із альтернативою застави, якого підозрюють у вимаганні хабара з ветерана АТО.

Про це у Facebook написав народний депутат Ігор Луценко.

"Щойно суд залишив без змін запобіжний захід Наумову Валерію Леонідовичу, котрого прокуратура підозрює у збиранні хабарів з ветеранів війни з Росією за надання інвалідності... Застава лишається у розмірі 2 млн 100 тис. Думаю, скоро її внесуть. Хоча б тому, що, за матеріалами слідства, у Наумова вдома було знайдено імовірних хабарів на співставну суму в гривневому еквіваленті – а оскільки іде п’ятий рік війни, то, мабуть, інвалідів ця злочинна група "обслужила" у значній кількості", - написав Луценко.

Засідання Київського апеляційного суду щодо розгляду справи Валерія Наумова / Фото: Багмут Павло, Укрінформ

Читайте також: У Запорізькій області начальника відділу поліції впіймали на хабарі

Як повідомлялося, 8 грудня суд заарештував на 60 діб голову Центрального МСЕК №1 Київського міського центру медико-соціальної експертизи та лікаря-експерта відділу експертизи Центральної військово-лікарської комісії МОУ, викритих на вимаганні хабара в учасника АТО за встановлення йому групи інвалідності, і у якості альтернативи встановив підозрюваним заставу у розмірі майже 2 млн гривень для кожного.

За даними ЗМІ, лікар-експерт відділу експертизи Центральної військово-лікарської комісії МОУ — це Валерій Наумов, а голова МСЕК №1 — це Віктор Чернявський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-