У Запорізькій області начальника відділу поліції впіймали на хабарі

У Запорізькій області начальника відділу поліції впіймали на хабарі

Укрінформ
Начальника Пологівського відділу поліції Головного управління Нацполіції у Запорізькій області затримали під час одержання хабара у сумі понад 15 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

“Слідчими центрального апарату ДБР в ході досудового розслідування кримінального провадження встановлено факт вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником Пологівського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області”, - йдеться у повідомленні.

Так, за даними прокуратури, керівник цього відділу поліції з метою одержання неправомірної вигоди схилив свого підлеглого до вимагання від осіб, які здійснюють приймання побутового металобрухту, систематичного одержання хабарів за невжиття заходів до припинення їх господарської діяльності у загальній сумі 25 тис. грн щомісячно.

Читайте також: В Аргентині за корупцію судитимуть екс-президента

Зазначається, що начальника Пологівського ВП ГУ НП в Запорізькій області 21 грудня затримали під час одержання ним чергової частини хабара у сумі понад 15 тис. грн.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких особі буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 368 ККУ. Готується клопотання до суду про обрання затриманому запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-