Академія сухопутних військ отримала 200 мільйонів із бюджету - Полторак

Академія сухопутних військ отримала 200 мільйонів із бюджету - Полторак

Відео
Укрінформ
Понад 200 млн грн з держбюджету витрачено цього року на розвиток матеріально-технічної бази Академії Сухопутних військ на Львівщині.

Про це в ефірі телеканалу "Прямий" сказав міністр оборони України Степан Полторак.

“У цьому році на розвиток навчально-матеріальної бази, а також на те, щоби забезпечити житлом постійний — і не лише постійний — склад Академії, заклад отримав більше 200 мільйонів гривень. Це достатньо великий ресурс. Це потрібно робити, тому що від того, що ми тут закладемо, як навчимо майбутнього офіцера, залежить практично все: як він буде приймати рішення на фронті, як буде відноситись до людей, як він буде їх оберігати, як своєчасно буде приймати рішення”, - сказав Полторак.

Він зазначив, що Академія має розширити кількість та асортимент спортивних тренажерів для військових.

Читайте також: Полторак підписав наказ про підвищення зарплат військовим

“Розвитку матеріально-навчальної бази ми приділяємо надзвичайно велику увагу. Окрім Академії Сухопутних військ, ми зараз значно розширили географію потужної навчально-матеріальної бази”, - додав міністр.

Також в ході візиту Полторак оглянув нещодавно введені в експлуатацію гуртожитки покращеного типу та заслухав звіт посадовців про проведені роботи з покращення побутових умов. Загалом до експлуатації цьогоріч здано 4 гуртожитки, які розраховані на проживання 125 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-