Кращі спортсмени Донеччини та їх тренери отримали від ОДА премії

Кращі спортсмени Донеччини та їх тренери отримали від ОДА премії

Укрінформ
Більше 30 кращіх спортсменів Донеччини та їх тренерів отримали грошові премії від 17,5 до 82,5 тис грн від Донецької обласної державної адміністрації.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адмністрації Олександр Куць.

«Вручив подяки Міністерства освіти і науки України, а також сертифікати на отримання грошових премій від Донецької обласної державної адміністрації провідним спортсменам Донеччини та їхнім тренерам», - написав очільник області.

Він назвав усі прізвища та ім’я кращих спортсменів та їх тренерів, а також суми, які вони отримали від ОДА. Саму велику грошову премію у розмірі 82,5 тис грн отримала Ганна Терещенко - триразова чемпіонка світу з традиційного ушу, краща спортсменка року. Також найбільші премії отримали Павло Дерев’янко - триразовий чемпіон світу з кікбоксингу WKA, тренер - у розмірі 70 тис грн, та Олексій Іванько - призер та чемпіон світу і Європи, тренер з радіоспорту та спортивного радіоорієнтування – у розмірі 62 тис грн.

Читайте також: 264 замість 235: Куць розказав, як купували житло для дітей-сиріт

«Привітав спортсменів із прийдешніми святами. Побажав успіхів та перемог - у житті та на спортивних аренах», - написав Куць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-