Медики розповіли про стан постраждалих від вибуху на ярмарку у Львові

Медики розповіли про стан постраждалих від вибуху на ярмарку у Львові

Укрінформ
Львівські медики надають усю необхідну допомогу чотирьом людям, які в суботу постраждали від вибуху на ярмарку у Львові. Стан усіх постраждалих стабілізований. 

Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пацієнтку з реанімації сьогодні протягом дня буде переведено у відділення. Стан старшого чоловіка в реанімації тяжкий, але стабільний.

«Всі четверо отримують інтенсивну терапію. Всіх четверо вчора були прооперовані на уражених ділянках. Стан у них стабілізований. Дівчину протягом дня з реанімації буде переведено у відділення. Старший чоловік залишається в реанімації у важкому стані, але стабільному, продовжує отримувати інтенсивну терапію. Всі хворі усім забезпечені», — повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Читайте також: Вибух у Львові: на всіх різдвяних ярмарках почалися пожежні перевірки

Як повідомляв Укрінформ, в обідню пору 22 грудня на різдвяному ярмарку, що розгорнувся на центральному проспекті Свободи у Львові, в одному із будиночків вибухнув газовий балон. Є постраждалі, яким надається медична допомога у 8-й комунальній лікарні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-