Вибух у Львові: на всіх різдвяних ярмарках почалися пожежні перевірки

Вибух у Львові: на всіх різдвяних ярмарках почалися пожежні перевірки

Укрінформ
У Львові районна комісія 23 грудня почала обстеження будиночків на різдвяних ярмарках щодо стану протипожежної безпеки.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

“На виконання доручення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситyацій у Галицькому районі міста працює районна комісія, яка обстежує будинки на ярмарку щодо технічного стану та стану протипожежної безпеки. Залучені всі необхідні служби, а також представники від організаторів ярмарку», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 22 грудня, на центральному проспекті Свободи у Львові на різдвяному ярмарку в одному із будиночків вибухнув газовий балон і сталася пожежа. Постраждали п’ятеро людей, двоє із них у важкому стані знаходяться у реанімації.

Влада Львова прийняла рішення призупинити роботу усіх різдвяних ярмарків у місті.

Читайте також: Вибух і пожежа у Львові: кількість постраждалих зросла до п’яти, ярмарки закрили

У свою чергу міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення про обстеження ярмарків на просп. Свободи, площі Ринок та просп. Червоної Калини на наявність газового устаткування, а також перевірити стан протипожежної безпеки. Головам Галицької та Сихівської районних адміністрацій було доручено створити комісії у складі представників ДСНС, Держспоживслужби, департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, КП «Адміністративно-технічне управління», управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, управління безпеки міста та організаторів ярмарку. Районні комісії мають провести обстеження ярмарків до 17.00 23 грудня та надати висновки про подальшу роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-