Вибух і пожежа у Львові: кількість постраждалих зросла до п’яти, ярмарки закрили

Вибух і пожежа у Львові: кількість постраждалих зросла до п’яти, ярмарки закрили

Укрінформ
Міськрада Львова прийняла рішення закрити роботу всіх різдвяних ярмарків, після того, як внаслідок вибуху і пожежі постраждали п’ятеро людей.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

"Комісії мають до 17.00 год. 23 грудня обстежити ярмарки на наявність газового устаткування та перевірити стан їх протипожежної безпеки. Опісля буде прийнято відповідне рішення про доцільність відновлення роботи ярмарків. Також мерія скерує відповідне звернення у правоохоронні органи щодо вжиття відповідних заходів та притягнення до відповідальності винних осіб", - йдеться у повідомленні.

Як доповів під час засідання начальник управління охорони здоров’я міськради Володимир Зуб, постраждалим особам надається вся необхідна медична допомога. Загалом госпіталізовано 5 осіб, з яких двоє перебуває в реанімації.

"За медичною допомогою звернулося 5 осіб: 4 доставлено у 8-у міську лікарню бригадою швидкої медичної допомоги і 1 особа звернулася самостійно. Усі п’ятеро осіб мають опіки різних частин тіла. Двоє осіб госпіталізовано в реанімаційне відділення, у зв’язку з важкістю стану, і троє осіб госпіталізовано в опікове відділення", - сказав чиновник.

За його словами, усі пацієнти забезпечені медикаментами з резервів надзвичайних ситуацій. На місці присутні заступник головного лікаря з хірургічної роботи, завідувач опікового відділення, усі необхідні спеціалісти, які надають допомогу.

Також, за його даними, одному з постраждалих 50 років. Решта - молоді люди віком приблизно 22-25 років. "Усі четверо були при приготуванні страв у будиночку і отримали виробничу травму", - зазначив Зуб.

Читайте також: Двоє постраждалих від вибуху на львівському ярмарку - в реанімації

Як повідомляв Укрінформ, в обідню пору 22 грудня на різдвяному ярмарку, що розгорнувся на центральному проспекті Свободи у Львові, в одному із будиночків вибухнув газовий балон. Є постраждалі, яким надається медична допомога у 8-й комунальній лікарні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-