Герой боїв за Авдіївку рятував людей під час пожежі на львівському ярмарку

Герой боїв за Авдіївку рятував людей під час пожежі на львівському ярмарку

Укрінформ
Герой боїв за Авдіївку рятував постраждалих під час пожежі на різдвяному ярмарку у Львові.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

“До постраждалих підбіг юнак у військовій формі та почав надавати першу домедичну допомогу, розмовляти з ними, жартувати, щоб не втрачали свідомість. Після прибуття медиків усіх постраждалих було госпіталізовано до клінічної лікарні з опіками різного ступеня. Героєм у військовому однострої виявився 24-річний військовослужбовець за контрактом старший солдат Андрій Алямський. Уродженець Миколаївської області, який з квітня 2015 року перебуває у лавах Збройних сил України”, - зазначається у повідомленні.

Алямський брав участь у проведенні Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей. Військова частина, в якій він проходив службу, захищала підступи до міста Авдіївка. В піхоті старший солдат виконував обов’язки військового парамедика. Майже щодня мав справи із кульовими пораненнями, мінно-вибуховими травмами, опіками тощо. Тому не розгубився, коли побачив постраждалих від вогню людей і надав їм допомогу, зазначили в прес-службі.

Читайте також: Вибух і пожежа у Львові: кількість постраждалих зросла до п’яти, ярмарки закрили

Як повідомляв Укрінформ, в обідню пору 22 грудня на різдвяному ярмарку, що розгорнувся на центральному проспекті Свободи у Львові, в одному із будиночків вибухнув газовий балон. Є постраждалі, яким надається медична допомога у 8-й комунальній лікарні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-