Акція на підтримку осіб з інвалідністю встановила рекорд у Кривому Розі

Акція на підтримку осіб з інвалідністю встановила рекорд у Кривому Розі

Фото
Укрінформ
На стадіоні Криворізького нацуніверситету відбулася акція «Найбільш живе серце України» - флешмоб організували на підтримку людей з інвалідністю, у ньому брали участь майже 300 осіб, які вишикувалися у живе серце, встановивши обласний рекорд.

Про це повідомляє Перший міський.

«В акції взяли участь 299 людей. Представники національного реєстру рекордів України зареєстрували обласний рекорд», - йдеться у повідомленні.

Серед учасників були люди з інвалідністю, студенти університетів міста, курсанти Донецького юридичного інституту та всі бажаючі городяни.

Читайте також: На "Олімпійському" іноземні посольства збирали кошти на благодійність

Під час флешмобу активісти вишикувалися таким чином, що утворилися два серця: одне зовні, друге всередині. У кожного в руках був аркуш з намальованим великим червоним серцем, який вони одночасно підняли вгору. Мета такої акції – показати можливості та здібності людей з інвалідністю, їх потенціал і те, що вони потрібні суспільству.

Акція на підтримку осіб з інвалідністю встановила рекорд у Кривому Розі // Фото: 1tv.kr.ua

Читайте також: У базі столичної служби доступно 1,4 тисячі вакансій для осіб з інвалідністю – Білич

Організували флешмоб громадська організація «Відкрітий дотик» і Координаційний центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, а також організації, які працюють з людьми з інвалідністю.

Фото: 1tv.kr.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-