На Донеччині відкрили 15 амбулаторій та 5 фельдшерських пунктів

На Донеччині відкрили 15 амбулаторій та 5 фельдшерських пунктів

Укрінформ
У Донецькій області у первинній ланці медицини відкрито 15 нових амбулаторій та 5 фельдшерських пунктів, на вторинному рівні - 9 кабінетів комп’ютерної томографії.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць, розповідаючи про перше засідання відновленої Ради регіонального розвитку - у новому складі та розширеному форматі.

«У первинній ланці медицини відкрито 15 нових амбулаторій та 5 фельдшерських пунктів, на вторинному рівні - 9 кабінетів комп’ютерної томографії, а також спеціалізовані відділення у Краматорському онкологічному диспансері та Маріупольській лікарні швидкої допомоги», - написав очільник області.

Він зазначив, що зараз на Донеччині відновлюють роботу та розвивають обласні заклади охорони здоров’я – травматологічну та психіатричну лікарні, обласний госпіталь для ветеранів війни та центр боротьби із СНІДом. Крім того створюють обласну лікарню третього рівня у Маріуполі.

Читайте також: На Запоріжжі до кінця року побудують 17 амбулаторій

В першому засіданні відновленої Ради регіонального розвитку взяли участь народні депутати, міські голови, голови ОТГ, райдержадміністрацій та районних рад, керівники підрозділів обласної військово-цивільної адміністрації та центральних органів виконавчої влади, науковці, представники міжнародних організацій, громадськості та бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-