На Запоріжжі до кінця року побудують 17 амбулаторій

На Запоріжжі до кінця року побудують 17 амбулаторій

Укрінформ
На Запоріжжі до кінця року збудують 17 амбулаторій монопрактики. 

Перелік об’єктів, які планується збудувати в цьому році в області за рахунок субвенції з держбюджету, сформовано відповідно до розпорядження голови ОДА, повідомляє Запорізька ОДА.

Під керівництвом віце-прем’єр-міністра – iіністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Зубка відбулася селекторна нарада щодо виконання завдань, передбачених заходами з розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

«Відповідно до розпорядження голови ОДА сформовано та затверджено перелік об’єктів, які планується збудувати в цьому році в області за рахунок субвенції з державного бюджету. Це - 17 закладів охорони здоров’я», - йдеться у повідомленні.

Фахівцями Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації опрацьовано питання щодо переліку службового автотранспорту, який необхідно придбати за рахунок субвенції з державного бюджету. Загалом планується придбання 16 одиниць транспорту для медичних працівників, п’ять - уже цьогоріч.

Читайте також: У Миколаєві презентували обладнання для пластичної хірургії

Загалом по Україні із затвердженого Мінрегіоном переліку із 513 об’єктів монопрактики та групової практики, які будуть збудовані, на 165 об’єктах уже розпочалося будівництво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-