Порошенко доручив посилити присутність правоохоронців на Одещині

Порошенко доручив посилити присутність правоохоронців на Одещині

Воєнний стан
Укрінформ
Петро Порошенко доручив терміново підготувати пропозиції щодо посилення присутності правоохоронців в Одеській області для забезпечення порядку.

Про це він сказав під час наради з обороноздатності в п'ятницю, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Прошу терміново підготувати і внести пропозиції, і ми, в рамках прийняття рішень по режиму воєнного стану, в тому числі - цієї наради, обов'язково посилимо нашу присутність в Одеській області для забезпечення порядку», - зазначив Порошенко, відреагувавши на інформацію міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

За словами Авакова, в Україні «в цілому ситуація нормальна».

«Викликає занепокоєння ситуація в Одесі. Було два інциденти, вчора - з нападом на одного із політиків, сьогодні - зіткнення було з молодиками, які пробували віджимати черговий будмайданчик. Затримано 17 осіб. Я пропоную обговорювати додаткові заходи по Одесі», - сказав Аваков під час наради.

Як повідомлялося, 28 листопада на лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка та його однопартійців в Одесі напали близько 30 осіб у масках.

У результаті нападу «тітушок» значні травми отримали троє людей - двоє партійців «Громадянської позиції» та активіст. Зокрема, у одного з партійців розсічений лоб, у другого підозрюють струс головного мозку. У активіста - сильний забій голови.

Читайте також: Одещина посилює охорону кордону та інфраструктури

Поліція відкрила кримінальну справу за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Окрім того, 29 листопада в Одесі біля будмайданчика на Гагарінському плато на активістів, які виступають проти будівництва, напали невідомі особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-