Вінницю визнали лідером рейтингу прозорості інвестиційного сектору

Вінницю визнали лідером рейтингу прозорості інвестиційного сектору

Укрінформ
Міжнародна антикорупційна організація Transparency International визнала Вінницю лідером рейтингу прозорості інвестиційного сектору міст України.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Міжнародна антикорупційна організація Transparency International опублікувала оновлені результати дослідження щодо прозорості інвестиційного сектору міст України. В цьому рейтингу Вінниця перемістилась вгору на три сходинки та розділила перше місце з Івано-Франківськом, отримавши 15 балів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ще  у жовтні Вінниця посідала третє місце серед сотні міст, включених до рейтингу, який відображає рівень прозорості інвестицій в Україні за міжнародною оцінкою. Завдяки тому, що місто оперативно зреагувало на рекомендації стосовно підвищення інвестиційної привабливості, за результатами оновленого дослідження Вінниця посіла першу сходинку.  Зокрема, міська рада оприлюднила контакти членів виконавчого комітету, місто підключене до платформи, яка допомагає людям відкрити власний бізнес, а також у відкритому доступі з’явилися відомості про інженерні мережі на об'єктах/проектах, які пропонуються міською владою для інвестицій, у форматі зручної карти та анкет інвестиційних майданчиків.  

Читайте також: ФРН планує надати додатково 10 мільйонів євро на Фонд енергоефективності – Зубко

Дослідженням «Рейтинг прозорості інвестиційного сектору 100 міст України» Transparency International в рамках Програми «Transparent Cities/Прозорі міста» вирішила допомогти муніципальним управлінцям, потенційним інвесторам, підприємцям оцінити рівень прозорості в інвестиційній сфері 100 найбільших міст в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-