На Запоріжжі цивільним особам заборонять носити військову форму

На Запоріжжі цивільним особам заборонять носити військову форму

Укрінформ
Для того, аби шахраї не завдали шкоди громадянам, запорізькі правоохоронці планують тимчасово заборонити цивільним носити військову форму.

Про це під час брифінгу в ОДА заявив керівник ГУНП в Запорізькій області Сергій Коміссаров, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Буде прийнято рішення про заборону використання військової форми, крім військових, Нацгвардії і силових структур. На всі випадки будемо реагувати оперативно. Будемо досконально перевіряти всіх, хто використовує військову форму і з якою метою", - сказав очільник обласної поліції.

Читайте також: Президент: У разі агресії РФ мені буде достатньо хвилини

Він також звернувся до громадян з проханням викликати поліцію, якщо хтось буде намагатися вилучити майно, прикриваючись військовим статусом і воєнним станом.

За його словами, в області буде введено посилений режим служби, залучена Нацгвардія і військові, буде взаємодія з прикордонниками.

Запорізька область - серед 10 областей, де вводиться воєнний стан.

Читайте також: Воєнний стан в Україні: хронологія

Як повідомляв Укрінформ, через агресію Росії, яка захватила три українські військові кораблі у Керченській протоці Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях.

Воєнний стан запроваджується у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій та Херсонській областях, а також у внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-