"Євробляхери" частково перекрили дороги в 15 областях

Фото, відео
Укрінформ
Станом на 12.00 у 15 областях залишається частково перекритим рух через акції протесту власників автівок на "євробляхах". Крім того, у Черкаській області триває акція з блокування доріг жителями Сміли, незадоволеними тарифами на газ.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

"Тривають акції протесту з частковим блокуванням руху автотранспорту у таких областях: Волинській, Житомирській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській", - йдеться у повідомленні.

"Євробляхери" у Харкові / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

В оперативній інформації також наведені точні місця перекриття і зазначено, що в деяких з них транспорт періодично пропускають.

У Смілі з понеділка, 19 листопада, перекрито виїзд у напрямку м. Знам’янка.

"Вимоги протестувальників – незгода з встановленими тарифами на газопостачання в м. Сміла", - зазначають в Автодорі.

На місці події забезпечення безпеки дорожнього руху та охорону громадського порядку здійснюють наряди працівників патрульної поліції.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні, у вівторок, в Україні розпочалася акція протесту власників автомобілів із іноземною реєстрацією. Вони вимагають скасувати ухвалені 8 листопада закони, що встановлюють пільговий термін розмитнення автомобілів і посилюють відповідальність за використання автомобілів на єврономерах. Зокрема, вони наполягають на ухваленні постанови про повернення закону №8487 до Кабміну, аби при зниженні вартості розмитнення автомобілів на єврономерах не враховувався вік транспортних засобів. Організатори заявляють, що акція буде безстроковою.

Читайте також: Раді забракло голосів на скасування нових правил оподаткування “євроблях”

Сьогодні, 21 листопада, У Верховній Раді не набралося достаньо голосів, щоб скасувати рішення про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-