На Херсонщині реалізують проект

На Херсонщині реалізують проект "Радіо громад"

Децентралізація
Укрінформ
На Херсонщині у межах реалізації проекту "Радіо громад" ліцензії на мовлення вже отримали дві громади, і ще п'ять громад очікують на їх отримання.

Про це поінформував у вівторок у виступі на засіданні колегії Херсонської облдержадміністрації директор Департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Дмитро Бутрій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З метою забезпечення інформаційної безпеки продовжується реалізація проекту "Радіо громад" на території області. Ліцензії на мовлення вже отримали представники Рикове (смт Рикове) Генічеського району та смт Велика Лепетиха. На черзі - смт Іванівка, місто Олешки, Милівська та Веселівська сільські ради Бериславського району, Кам'янська сільська рада Каховського району", - розповів Бутрій.

Він наголосив, що посилаючись на вже діюче у смт Рикове радіо громади завдяки даному проекту є можливість в оперативному режимі доносити до місцевого населення всю необхідну інформацію про життя громади.

Читайте також: Тергромада на Вінниччині відкрила мультимедійну бібліотеку

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині у смт Рикове (колишня назва - смт Партизани) прикордонного з Кримом Генічеського району 27 жовтня 2018 року, в день святкування 144-річчя селища, розпочало мовлення Радіо "Говорить Рикове" - перше в області радіо місцевої громади. Радіо "Говорить Рикове" мовить на частоті 87,9 FM. Працює воно цілодобово. Власні передачі займають чотири години на добу, а решту часу воно ретранслює контент "Українського радіо". На реалізацію даного проекту з місцевого бюджету було витрачено 400 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-