"Фекальна атака" у міськраді: суд Миколаєва зобов'язав поліцію порушити справу

Укрінформ
Суд зобов’язав поліцію внести до ЄРДР відомості про вчинення кримінального правопорушення щодо депутата Миколаївської міської ради. Йдеться про випадок, коли на сесії міської ради молодики облили фекаліями робочі місця депутатів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар Центрального райсуду Миколаєва Володимир Діденко.

«Слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва Світланою Скрипченко розглянуто скаргу депутата Миколаївської міської ради Олени Кісельової на бездіяльність уповноважених осіб Центрального ВП ГУНП в області, яка полягає у невнесенні до ЄРДР відомостей щодо кримінального правопорушення. Дослідивши матеріали скарги та заслухавши аргументацію сторін, слідчий суддя ухвалила зобов'язати уповноважених осіб Центрального ВП ГУНП в Миколаївській області забезпечити внесення до ЄРДР відомостей, викладених в заяві депутата про вчинення кримінального правопорушення», - розповів Діденко.

Кисельова у своїй скарзі просила зобов'язати поліцію внести до ЄРДР відомості щодо вчинення за даним фактом кримінального правопорушення, передбаченого ст.296 КК України (хуліганство).

Прокурор, натомість, просив лишити зазначену скаргу без задоволення, оскільки за даним фактом було проведено перевірку та складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство).

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня на сесії Миколаївської міської ради двоє 19-річних молодиків облили фекаліями робочі місця кількох депутатів. Отож робота сесії була зірвана, попри те, що міський голова закликав повернутися до роботи після прибирання.

Читайте також: Інцидент з фекаліями змусив депутатів Миколаєва шукати інше “місце роботи”

Депутати вирішили провести сесію в приміщенні Центральної райадміністарції о 19.00. Проте цьому завадив голова облдержадміністрації Олексій Савченко, який пригрозив кримінальною відповідальністю за проведення сесії з порушенням регламенту поза межами сесійної зали.

5 жовтня депутати таки продовжили засідання у залі міськвиконкому, який вимили і навіть замінили меблі, які піддалися «фекальній атаці».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-