Інцидент з фекаліями змусив депутатів Миколаєва шукати інше “місце роботи”

Інцидент з фекаліями змусив депутатів Миколаєва шукати інше “місце роботи”

Укрінформ
Після інциденту з фекаліями сесія міської ради у Миколаєві так і не розпочала свою роботу 4 жовтня, хоча має на меті зробити це о 19 годині вечора поза межами сесійної зали міськвиконкому.

Про це сказала секретар міської ради Тетяна Казакова під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми переносимо сесію в приміщення Центральної райадміністарції і проведемо її о 19.00. Нам потрібно вирішити низку термінових для життєдіяльності міста питань, і ми готові працювати до пізньої ночі», - сказала Казакова.

Її підтримали присутні на брифінгу голови фракцій у міськраді. Вони також зауважили, що даний інцидент лише згуртував депутатів різних фракцій, і вони, як відповідальні люди, готові працювати скільки треба, аби розглянути питання порядку денного сесії.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чому депутати не повернулися у сесійну залу, ті відповіли, що не хочуть робити це з точки зору моральності і санітарно-гігієнічних норм. Адже, мовляв, невідомо, які саме фекалії були використані під час інциденту вранці.

Читайте також: "Нечистотний полив" у Миколаївській міськраді: поліція затримала двох активістів

Варто зауважити, що 4 жовтня на сесії Миколаївської міської ради повинні були розглядати питання, пов'язані з виділенням коштів на зарплати вчителям, оплату енергоносіїв, підготовку до опалювального сезону, погашенням заборгованості по зарплатах перед працівниками ЖЕКів та багато інших.

Як уже повідомляв Укрінформ, 4 жовтня на сесії міської ради двоє 19-річних молодиків облили нечистотами робочі місця кількох депутатів. Робота сесії була перервана.

Відносно правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-