"Нечистотний полив" у Миколаївській міськраді: поліція затримала двох активістів

Укрінформ
Наслідком сьогоднішнього інциденту на сесії Миколаївської міської ради стало притягнення до адміністративної відповідальності двох активістів, а відносно депутата прийматиметься рішення щодо дозволу на носіння та зберігання зброї.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«В результаті конфлікту в сесійній залі міськради до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство притягнуті двоє активістів, а відносно депутата прийматиметься рішення щодо дозволу на носіння та зберігання зброї», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 4 жовтня під час чергової сесії двоє активістів, перебуваючи у приміщенні сесійної зали, облили рідиною депутатів міськради, їхні робочі місця, документацію та особисті речі. Правопорушників поліцейські вивели із сесійної зали до холу, де між одним із постраждалих депутатів та молодиком, що брав участь у інциденті, продовжилась сварка. В ході конфлікту депутат дістав зброю, попередньо, травматичної дії, та, демонструючи її присутнім, попередив про наміри у подальшому на такі події «реагувати по-іншому».

Співробітники поліції змусили депутата опустити пістолет, та вивели його з приміщення.

Двоє молодиків доставлені до Центрального відділу поліції для з'ясування обставин інциденту. Це мешканці Миколаєва, обидва 19-ти років. Відносно правопорушників поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП «Дрібне хуліганство». Це тягне за собою штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Читайте також: На сесії міськради у Миколаєві розлили нечистоти - депутат взявся за зброю

Також правоохоронці прийматимуть рішення щодо дозволу на носіння та зберігання зброї депутатом міськради.

Інформація про подію занесена до Журналу єдиного обліку. Вирішується питання щодо надання правової оцінки діям кожного з учасників конфлікту.

Як уже повідомляв Укрінформ, на сесії міської ради у Миколаєві оголосили перерву через те, що невідомі молодики облили нечистотами робоче місце одного з депутатів.

Фото: news.pn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-