Котельні Шепетівки отримуватимуть газ до кінця листопада

Котельні Шепетівки отримуватимуть газ до кінця листопада

Укрінформ
Підприємство "Шепетівкагаз" постачатиме паливо до котелень ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до 30 листопада 2018 року. Подальший перебыг опалювального сезону обговорюватиметься додатково.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба ПрАТ "Шепетівкагаз".

"ПрАТ «Шепетівкагаз» здійснюватиме розподіл природного газу на котельні, які знаходяться в управлінні ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до 30 листопада 2018 року. Питання щодо подальшого сталого проходження опалювального сезону 2018/2019 рр. у м. Шепетівка та Шепетівському районі залишається відкритим", — йдеться у повідомленні.

Як наголосили у прес-службі газовиків, ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» зобов’язане отримати номінації від ПАТ НАК «Нафтогаз України» на листопад 2018 року протягом найближчого тижня, під особистим контролем голови Хмельницької ОДА та керівника Хмельницької обласної прокуратури. Це компромісне рішення прийняте сьогодні на екстреній нараді під керівництвом голови ОДА Вадима Лозового, за участю керівників силових структур Хмельницької області, а також керівників ПрАТ «Шепетівкагаз», ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та міського голови м. Шепетівки.

Читайте також: У Шепетівці через відсутність тепла призупиняють навчання у школах

Як повідомляв Укрінформ, на сьогоднішній нараді було вирішено підключити до газопостачання дві котельні, які опалюють багатоквартирні житлові будинки. Досі у Шепетівці опалювалося 90% будинків. ПАТ "Шепетівкагаз" погрожувало з 16 листопада зовсім припинити постачання палива місту. Така ситуація склалася через заборгованість теплогенеруючого підприємства ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» і несанкціонований відбір ним газу з мережі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-